Köszönjük, hogy munkájával, részvételével anyagi vagy morális támogatásával segítségünkre volt az elmúlt évben is. Mindannyiunk közös célja, hogy Magyarországon biztonságban, a közösségi élet minden platformjával rendelkezve, a következő nemzedéknek a tudást és a pozitív zsidó identitás felszabadult érzését átadva és biztosítva, együtt közös jövőt teremtsünk a magyarországi zsidóság részére. Az ehhez szükséges erőforrásokhoz mindenkinek a segítsége szükséges. 

Az elmúlt egy év eredményei között kiemelt helyen van az antiszemitizmus elleni fellépés érdekében életre hívott Tett és Védelem Alapítvány és az idős ellátás területén az Olajág / Aranyalkony Otthonok átvétele. Ez sem lett volna lehetséges az Önök segítsége nélkül.

A SZJA bevallás közeledtével kérjük, idén se feledkezzen meg rólunk:

EMIH technikai szám: 1287                   Chábád Alapítvány adószám: 19663038-1-42

Adója 2×1 százalékáról Ön dönt! Nem késő, hogy rendelkezzen! Akkor is megteheti ezt, ha már leadta adóbevallását.

Ha támogatni kívánja törekvéseinket, ajánlja fel számunkra adója 2×1 százalékát! Önnek ez nem kerül pénzbe, ám ha javunkra rendelkezik az 1 százalékok sorsáról, sokat tehet közös jövőnkért! A fel nem ajánlott összegek visszavonhatatlanul az államkasszába kerülnek, ám ha kitölti a rendelkező nyilatkozatot, biztosíthatja, hogy az Ön által támogatni kívánt célra használják fel!

Rendelkező nyilatkozatait minden más nyomtatványtól függetlenül akár most is postázhatja!

Adója 2×1 százalékáról rendelkezhet akár írásos, akár elektronikus formában nyújt be adóbevallást, sőt akkor is, ha azt már korábban leadta!

Ebben az esetben a rendelkező nyilatkozatokat helyezze és kis borítékba. Erre írja rá adószámát és egyéb adatait, zárja le, és hátoldalát írja alá. A zárt kis borítékot helyezze egy postai borítékba és postázza a NAV kiemelt címére:

NAV, 1449 Budapest

Rendelkezhet az SZJA bevallása részeként is. A „D” lap felhasználásával, vagy kitöltött, lezárt, aláírt kis boríték felhasználásával. Az egész csomagját együtt postázza a NAV-nak.

Munkáltatói adó megállapítás esetén a kitöltött, lezárt, aláírt kis borítékot munkáltatójának adja le május 10-ig.

Ha a bevallását elektronikusan küldi be, a rendelkező nyilatkozata az elektronikus bevallás részét képezheti. Rendelkező nyilatkozatait minden más nyomtatványtól függetlenül is beküldheti elektronikusan. A nav.hu honlapról le kell tölteni a 12EGYSZA nyomtatványt, amit a NAV kitöltő programjával lehet kitölteni és a magyarorszag.hu ügyfélkapun keresztül beküldeni.

A rendelkező nyilatkozat NAV-hoz történő eljuttatásának határideje minden adózó esetén május 20. Eddig a határidőig még nem késő nyilatkozni!

Ha további kérdése van, esetleg családtagjainak, vagy barátainak is szeretne rendelkező nyilatkozatot és borítékot kérni, hívja irodánkat a 268-0183-os számon, írjon a titkarsag@zsido.com e-mail címre vagy keressen fel bennünket személyesen az 5. kerület, Károly körút 20. szám alatt található irodánkban.
 

Megszakítás