Önmagunkról, hozzátartozóinkról való gondoskodásra törekvés egész életünkben végig kísér bennünket. 
 
Az EMIH a gyermekek és fiatalok mellett arra a korosztályra is fokozott figyelmet fordít, mely továbbadta a hagyományait, ezzel is segítve a következő generációk identitásának kialakulását. Időseink értéket teremtettek, életükkel példát mutattak, utat jelöltek ki számunkra. Tudásukat, tapasztalatukat javunkra fordíthatjuk, köszönetünket, hálánkat többek között törődéssel, odafigyeléssel mutathatjuk ki.
Az Olajág Otthonokban mintegy 1500 idős ember él. Az intézmények széleskörű egészségügyi és szakszerű gondozási szolgáltatásokat biztosítanak, elhivatott, kiváló szakemberekkel. Az otthonokban élők válláról lekerülnek a mindennapi gondok. Napi ötszöri, dietetikus által felügyelt – kóser is -menüválasztásos étkezési lehetőség áll rendelkezésre. A biztonság, függetlenség, méltóság, szabad vallásgyakorlás biztosítása mellett fő törekvésként az aktív, színes, az egészség megőrzésére alkalmas programok, szolgáltatások is előtérbe kerülnek. 
Az intézmények erős, támogató közösséget nyújtanak a beköltözőknek, barátságok születnek, biztosítják az értékes emberi kapcsolatok fenntartását.
 
 
 
 
Megszakítás