Az Óbudai zsinagógában látta vendégül az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség azokat, akik az elmúlt években a legtöbb támogatást nyújtották a hitközség munkájához. Õk azok, akiknek önzetlensége nélkül nem valósulhatnának meg sem az évente megrendezett programok, sem a hosszú távú közösségfejlesztõ tervek. 

Az elegáns vacsorán az EMIH és intézményeinek vezetõi beszámoltak az elmúlt években elért eredményekrõl. Így szó esett a fizikailag és spirituálisan megújuló Óbudai zsinagógáról, a belváros szívében létrehozott, és rohamosan fejlõdõ gyermekoktatási központról éppúgy, mint a kóser élelmiszerellátás terén elért eredményekrõl és tervezett projektekrõl. Az este során bemutatkozott a két legújabb „családtag”, az antiszemitizmus ellen küzdõ Tett és Védelem Alapítvány, valamint az idõsellátásért felelõs Olajág Otthonok vezetõsége is.
A résztvevõk nem csak az elmúlt évek sikereirõl és költségvetésérõl kaptak átfogó képet, hanem megismerkedhettek a rövid-, és középtávú tervekkel is. Hiszen ezek továbbra is csak közösségi összefogással valósulhatnak meg!
Ön is szeretne részesévé válni a magyarországi zsidóság fejlõdéséért folytatott munkánknak? Legyen Ön is támogatónk! Adója 2×1 százalékának felajánlásával vagy bármilyen összegû adománnyal Ön is segíthet: dolgozzunk együtt a közös jövõért!

További információ:
www.zsido.com/egyszazalek vagy az adomany@zsido.com címen
 

Megszakítás