Izrael VS bojkott: 1-0

Hamarosan a zsidó államban játszik barátságos mérkőzést több brazil származású sztárfocista és izraeli sportoló – tudta meg a The Jewish Telegraphic Agency. A mérkőzést várhatóan március 26-án rendezik meg. A helyszín egyelőre kérdéses: a szervezők szerint Jeruzsálem vagy Haifa adhat otthont a meccsnek.

A különleges eseményen olyan neves brazil játékosok vesznek majd részt, mint Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo, Roberto Carlos, Bebeto és Emerson Palmieri. Az izraeli oldalon pedig a legismertebb focisták közül Eyal Berkovich, Haim Revivo, valamint Walid Badir fog pályára lépni.

„Az, hogy sikerül ilyen befolyásos személyeket összehozni, azt bizonyítja, hogy Izrael bizony rajta van a világtérképen” – nyilatkozott a meccset szervező csoport (MTR7) igazgatója, a brazil születésű Mauro Rozenszajn.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemrég egy másik világhírű focijátékos került az izraeli média figyelmének középpontjába, miután Lionel Messi december elején a Beitar Jerusalem focicsapat hivatalos szurkolója lett.

zsido.com

Kép forrása: JTA

 

 

Megszakítás