Azok a boldog gyermekévek …

Mintegy 30 ezer gázai gyermek iratkozott be a Hámász által működtetett 25 nyári tábor egyikébe. A táborokat a terrorszervezet katonai szárnya, az Izedin Kászám brigád szervezte, és a programok között éleslövészet, háborús taktika és vallásos továbbképzés is szerepel. 

A nyitóünnepségen a Hámász a következő nyilatkozatot tette: “Palesztina felszabadításának és az elrabolt javak visszaszerzésének kötelessége mindenkire vonatkozik a társadalom minden rétegében. Minden palesztin háztarásba el kell juttatnunk a harc és a küzdelem üzenetét, ezért hoztuk létre a “felszabadítás úttörői” nevű nyári táborokat. A tábor célja, hogy kiképezze a felszabadítók élcsapatát – spirituálisan, intellektuálisan és fizikailag is, hogy készen álljanak feladatukra.”

A 15-21 éves fiatalokat megcélzó program során terroralagutak használatára, mesterlövész és sorozatlövő fegyverek kezelésére, közelharcra és víz alatti hadviselésre is kiképzik a résztvevőket. A szervezők szerint a jelentkezők nagy létszáma miatt bővíteniük kellett a táborok kapacitását.

palestine-jumping-_2949146k

A Hámász még a gázai lányokat is a részvételre buzdította, akiket elsősorban muszlim hitoktatók nevelnek majd “az Allahtól való félelemre”.

A táborokat népszerűsítő videóban is két lány látható AK-47-es gépkarabéllyal, háttérben az Al-Aksza mecsettel és a Templom-heggyel.

Forrás: Arutz7