A korosztályos csoportok színi előadásával és oklevélosztással érv véget AlefKids idei tanéve. A szervezők és a résztvevők egyetértenek abban, hogy tartalmas és eredményes évet zárnak.

Van, ahol a gyerekek számolják vissza a napokat a vakációig, ám az AlefKids vasárnapi sulija nem tartozik ezek közé. Bár a résztvevők izgatottan várták az évzáró gálát, annak, hogy őszig nem találkoznak, egyáltalán nem örülnek. A szervezők és a mádrichok mindent megtettek, hogy emlékezetesen zárják le az 5774-es évet.

Fontos nap volt ez a Bár és bát micva klub fiataljainak is: két éves projektjeik lezárásaként oklevéllel jutalmazták őket. Ezzel kirepült az első BMC-s csoport, ám nem szakadnak el az AlefKidstől: szeptembertől csatlakoznak az Átid csoporthoz, hogy tovább mélyítsék tudásukat. Emellett részt fognak venni egy kétéves mádrich-képzési programban, melynek lezárultával ifjúsági vezetőkként térhetnek vissza az „alma materbe”.

A fergeteges záróbulin a csoportok különleges színielőadásokon mutatták be tudásukat. Nem maradtak el az izgalmas játékok sem, és sor került a mindenki által várva várt tombolára, melynek fődíja egy IPhone volt! A szervezők megköszönték a gyerekek, a szülők és a csoportvezetők egész éves munkáját, amely nélkül nem jöhetett volna létre ez a varázslatos hangulatú vasárnapi suli.

A nyári szünet nem csak pihenéssel fog telni: a gyerekek már izgatottan készülnek a badacsonytomaji táborra. A szervezők és mádrichok pedig már a következő év programjain dolgoznak.

Megszakítás