Tíz kiváló minőségű ágybetétet adományozott az Olajág Otthonok a Semmelweis Egyetem I.Sz. Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika Onkológiai Osztálya részére. Az akcióval az Olajág Otthonok 2014-ben indított társadalmi felelősségvállalási programját folytatja.

 Az adományozás az ország legnagyobb idősotthon hálózata által 2014-ben indított társadalmi felelősségvállalási program elemeként valósult meg a mai napon, a Semmelweis Egyetem I.Sz. Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika Onkológiai Osztályán.

Az ágybetéteket Prof. Dr. Rigó János egyetemi tanár, a klinika igazgatója, Dr. Szánthó András egyetemi docens, a klinika onkológiai osztályának osztályvezetője és Miklósi-Schweitzer Viktória osztályvezető főnővér vette át ünnepélyes keretek között Dr. Szirmai Viktortól, az Olajág Otthonok főigazgatójától, valamint Dr. Bakányi Zoltántól, az Olajág Otthonok egészségügyi igazgatójától.

„Tavaly az Idősek Világnapja kapcsán, hagyományteremtő céllal indítottuk el társadalmi felelősségvállalási programunkat. Akkor öt darab GPS készüléket adtunk át az Országos Mentőszolgálat részére. Nagyon örülünk, hogy idén a Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika Onkológiai Osztályát támogathatjuk adománnyal”– mondta el Dr. Szirmai Viktor.

„Nagy segítséget jelent számunkra a tíz ágybetét, amelyek igazán jó helyre kerülnek. Az osztály számára kiemelt fontosságú, hogy kényelmes körülményeket, magas fokú komfortérzetet biztosítsunk fekvőbetegeinknek” – nyilatkozta Dr. Szánthó András.

Az Olajág Otthonok vezetése mellett az ott élők számára is fontos a segítségnyújtás. Idén tavasszal például az ukrán-orosz konfliktus nyomán kialakult humanitárius vészhelyzet idején az Olajág Otthonok felajánlása mellett a lakók maguk is aktívan részt vettek az adománygyűjtésben.

A mostani jótékonysági akció az idei Idősek Hónapja keretében valósult meg.

 

További információ az Olajág Otthonokról: www.olajagotthonok.hu

Megszakítás