Húsz év pihenő után ismét az egykori miniszterelnök, Mahathir Mohamad vezetheti Malajziát.

A 92 éves politikus hírhedt a zsidók és Izrael iránti gyűlöletéről, és büszkén vállalja az antiszemita címet. A váratlan és elsöprő győzelmet arató Mohamad múlt csütörtökön letette az esküt az uralkodó, V. Muhammad szultán előtt.

A régi-új miniszterelnök minden alkalmat megragad, hogy a zsidókat és Izraelt szidalmazza. „1.3 milliárd muszlimot nem győzhet le néhány millió zsidó. Bizonyára van megoldás. Végig kell gondolnunk, hogy mik a gyengeségeink és az erősségeink. Terveznünk kell, stratégiát kell kialakítanunk és ellentámadást kell indítatnunk. Valójában nagyon erősek vagyunk. 1.3 milliárd embert nem lehet csak úgy félresöpörni. Az európaiaknak is sikerült 6 millió zsidót megölniük a 12 millióból” – jelentette ki az Iszlám Konferencia rendezvényén Kuala Lumpurban, 2003-ban.

Felszólalása kritikát váltott ki a nyugati világban, melyre nem szokványos választ adott: „Örülök, ha antiszemitának neveznek. Hogy is lenne ez másként, amikor a zsidók olyan sokat beszélnek a holokauszt során elszenvedett borzalmakról, mégis a nácik kegyetlenségével és szívtelenségével bánnak ellenségeikkel, sőt szövetségeseikkel is, amikor azok tiltakoznak a palesztinok válogatás nélküli legyilkolása miatt”.

Korábban egyik könyvében Mohamad azt is megállapította, hogy „a zsidók nem csak kampós orrúak, de ösztönösen megérzik, hogy hol a pénz”. A veterán politikus abban is biztos, hogy „a zsidók irányítják az egész világot, megbízottjaikon keresztül”.

Mahathit Mohamad jelenleg a világ legidősebb miniszterelnöke és ő volt világ leghosszabb ideig folyamatosan hatalmon lévő miniszterelnöke 1981 és 2003 között.

zsido.com

Forrás: Arutz7

 

Megszakítás