Nemsokára újranyitja kapuit az Alef Kids a Zsilipben, minden gyermeket szeretettel várnak a programokra. Ma a vasárnapi iskolához lehet csatlakozni, amelyen egy szuper elő-ros hásánai bulit szerveznek a gyermekeknek, illetve megismerhetik a tanárokat és egymást is, egy kiscsoportos foglalkozás keretein belül

Amennyiben még nem töltöttétek ki az általános regisztrációs kérdőívet, úgy azt feltétlenül tegyék meg a program kezdete előtt!  

 

Alef Kids

Kifejezetten fiataloknak szóló mozgalmas programok és rendezvények teljes választékát kínáljuk a gyerekek fejlődéséhez. Minden korosztály rengeteg lehetőség közül válogathat. Kérjük nézze át a programajánlatunkat és válassza ki azt a programot (vagy programokat), amelyik a legjobban megfelel az Ön és gyermeke igényeinek. Kérjük, töltse ki az Alef Kids egyszeri regisztrációs adatlapját , mielőtt bármilyen programra vagy eseményre jelentkezik.

Sok új programmal készülnek még: lesz nyelviskola, Kids Klub, ünnepi programok a zsinagógában, sábátonok, sábáti programok és számtalan más program. Ezekről az alábbi cikkben kaphatnak tájékoztatást.

Most vasárnap indul az Alef Kids a Zsilipben!

Új lendületet kapott az Alef Kids, mivel Chájá és Lévi Greenberg fogja irányítani és vezetni a szervezetet.

 

 

Szeptember 25-én vasárnap, tekintettel az este beköszöntő rosh hásánára, az Alef kids elmarad!