Szeptember 7-én, vasárnap, 10:00 órától, az Átid csapata egy rendhagyó sportnapot szervez, melyen nem csak a testünket, a lelkünket is megmozgatjuk! A sportnap részeként biciklivel eltekerünk az Óbudai temetőhöz, amely sajnos évek óta rossz állapotban van, de mi a nap végére megszépítjük azt!

Ez a nap nem csak egyszerű sportnap, amelyen az izmainkat dolgoztatjuk, hanem egy régi temető felújításával nagy mitzvát is véghez viszünk, amely a szívünknek is jót tesz.   Természetesen nem csak a szervezőket az Átid csapatot, hanem mindenkit szeretettel várunk ezen a sportnapon, aki szívesen segítene nekünk ebben a nemes feladatban.   Találkozzunk pontosan 10:00-kor az alábbi címen, ahol lehet kerékpárt bérelni, és onnan megyünk együtt tovább. Cím: 1033, Budapest Laktanya utca 1/B. http://www.obudakerekpar.hu/elerhetoseg-es-nyitvatartas

A program végén mindenkinek meglepetéssel készülünk!   Jelentkezni az atid@zsido.com email címen, illetve az Átid facebook csoportjában tudsz. A részletes programot a jelentkezés után küldjük meg nektek. Ha esik az eső aznap, akkor a program elmarad, és egy másik napon kerül megrendezésre.