A focista szerint nemcsak szakmai, hanem spirituális szempontból is fontos út előtt állnak.

Lionel Messi szerint előnyére fog válni csapatának, hogy a FIFA labdarúgó-világbajnokság előtt Jeruzsálembe utaznak. Az FC Barcelona ötszörös aranylabdás labdarúgója várhatóan június 9-én fog meccset játszani a válogatottal a jeruzsálemi Teddy Stadionban, két nappal azelőtt, hogy Oroszországban Izland ellen méretik össze tudásukat a világkupán – olvasható az Algemeiner honlapján.

„Nagyon szeretnék ellátogatni a Szentföldre és Argentína számára ez egy fontos szakmai, valamint spirituális út lesz. Meg vagyok róla győződve, hogy a VB előtt tett izraeli utazás jót fog tenni nekünk” – nyilatkozta az aranylabdás Messi.

A sajtó értesülései szerint az argentin csapatban többen is örömmel fogadták az izraeli út hírét, és a keresztény játékosok is azt remélik, hogy Jeruzsálemben lesz lehetőségük imádkozni a válogatott sikeréért.

1986-ban Argentína 7:2-es eredménnyel győzött Izrael ellen, amikor a mexikói világbajnokság előtt néhány héttel Ramat Ganban játszottak. Ezután több alkalommal, 1990-ben, 1994-ben és 1998-ban is a zsidó államban melegítettek be a világbajnokságra.

zsido.com

Kép forrása: Sportskeeda