A szuperhőst alakító színész, Dean Cain hamarosan az izraeli parlamentben mond beszédet, hogy kifejezze a zsidó állam iránti támogatását.

Bár mindeddig megoldás nélkül maradt a közel-keleti konfliktus, előfordulhat, hogy a héten minden jobbra fordul egy különleges személynek köszönhetően; ugyanis hamarosan Superman – legalábbis a Lois és Clark című sorozat főhősét alakító színész, Dean Cain – érkezik a Kneszetbe.

Az amerikai sztár Hilik Barral, a Cionista Unió nevű párt parlamenti képviselőjével fog a parlamentbe látogatni – adta hírül hétfőn a Ynetnews. A két férfi Lengyelországban találkozott először, amikor pár évvel ezelőtt Varsóban jártak. „Rögtön összebarátkoztunk” – mesélte Bar a hollywoodi színésszel történt első találkozásukról. „Utána láttam az Izrael iráni érdeklődését, ami az idő teltével az ország szeretetévé vált”.

A képviselő azt is elárulta, hogy Cain eredetileg egy forgatás miatt utazik Izraelbe, és ő kérte fel arra, hogy mondjon beszédet a parlamentben. „Gondolkodás nélkül belement. Nagyon remélem, hogy ezáltal a több százezer követője is láthatja majd az Izrael iráni szeretetét és azokat a különleges élményeket, amiket itt fog átélni” – mondta izgatottan a politikus.

zsido.com