A CEDEK, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség szeretetszolgálata immár két éve indította el budapesti ételosztási akcióját, melynek segítségével minden hónapban olyanok is egészséges, tápláló ételhez juthatnak, akik számára a mindennapokban ez sokszor nem elérhető. A szervezet fontosnak tartja, hogy ne csak a fővárosban, de más településeken is segítse a rászorulókat, azért is, mivel a legtöbb hasonló kezdeményezés elsősorban a fővárosba koncentrálódik.

2017. november 9-én csütörtökön 13 órakor második alkalommal érkezik Miskolcra a CEDEK Szeretetszolgálat, hogy az Újgyőri főtéren ismét vendégül lássa azokat, akik nehezen juthatnak melegételhez. A szervezet önkéntesei ötszáz adag marhahúsos pusztapörköltet és friss kenyeret osztanak ki, mellé pedig teát és gyümölcsöt tálalnak.

A két évvel ezelőtt létrejött CEDEK kiemelten fontosnak tartja, hogy figyeljünk egymásra, segítsünk rászoruló embertársainkon nemre, korra, származásra, vallásra való tekintet nélkül. A segítségnyújtásnak számos formája lehet, de talán a melegétel az, ami azonnali, kézzelfogható támogatást jelent mindenki számára. A CEDEK szervezésében idén is rendszeresen sor kerül jótékonysági akciókra, ezzel biztosítva a rászorulók megsegítését.

Szeretettel meghívjuk Önöket a CEDEK, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség szeretetszolgálatának novemberi ételosztására, Miskolcra.

Időpont: 2017. november 9. csütörtök 13:00 óra

Helyszín: Miskolc, Újgyőri főtér

 

Megtisztelő jelenlétükre feltétlenül számítunk, a helyszínen a CEDEK képviselőivel, önkénteseivel interjú készítésre biztosítunk lehetőséget.

Részvételi szándékukat kérjük, jelezzék az alábbi elérhetőségen:

Bujdosó Zsófia

E-mail: bujdoso.zsofia@flowpr.hu vagy Tel: 06/20-323-5980