Olcsóbb, mint tíz éve


Az EMIH és a Chábád közös kiadásában a napokban megjelent az „Őrködés éjszakája” nevű peszáchi Hágádá. Az album formátumú, gyönyörű színes képekkel illusztrált 200 oldalas könyv először 1999-ben látott napvilágot, akkor a Chábád és Magyar Könyvklub közös kiadásában. Az illusztris kiadványt akkor hamar elkapkodták, és most adakozók nagylelkű segítségével ismét megjelent. Sőt, tíz évvel a megjelenés után a Hágádá most olcsóbban kapható, mint annak idején. A Hágádá könyvesboltokban is kapható 3900 Ft-ért, de az ünnepig további 15% kedvezménnyel szerezhető be a Chábád-EMIH központban (1052, Károly krt. 20.).

A Hágádában részletes útmutató mind az est, mind az ünnep gyakorlatáról, amelyek múlhatatlanul szükségesek ahhoz, hogy a hagyományt megtartani akaró zsidók méltó módon ülhessék meg a szabadság ünnepét.

Előkészület alatt áll az öt kötetes „Hertz – Zsidó Biblia”, az EMIH és a Chábád közös kiadásában. Várható megjelenés: 2009. június 1. A megjelenés céljából adakozni, vagy a könyvről érdeklődni: 268-0183; hertz@zsido.com.

Megjelent: Egység Magazin 19. évfolyam 66. szám – 2014. augusztus 6.

 

Megszakítás