Sun&Fun Zsidó Nyári Napközi

 ZSILIP Kulturális Központ - Budapest Újpesti rakpart 1.
2022. augusztus 1-én, hétfőn 9 órától kezdődik a Sun&Fun Zsidó Nyári Napközi, ahol gyermekeitek akár négy hetet is eltölthetnek.
Idén a Zsilip (1137 Budapest, Újpesti rakpart 1.) ad otthont a napközinek. 
A gyerekeket 4-től 12 éves korig várjuk.
A napközi hétfőtől csütörtökig 9-16 óráig,
pénteken 9-15 óráig lesz nyitva.
Hétről hétre különleges, világkörüli kalandban lesz részük a hozzánk jelentkező kis utazóknak.
Az első héten (augusztus 1-6.) Ázsia különleges országaiba látogatunk el. Megismerkedünk az ottani gyerekek szokásaival, játékaival. Belekóstolunk az ázsiai konyha tisá beáv-i kínálatába. Felkutatjuk Ázsia legszebb zsinagógáját, illetve megtanuljuk, hogyan hangzik egy-egy imánk kínaiul.
A második héten (augusztus 8-12.) Skandinávia az úti cél.
Tudtátok, hogy Finnországban készítettek először halas szusit? Vagy azt, hogy mennyire híresen jó hajósok voltak a vikingek? Mi is megpróbálunk a nyomukba lépni! Ezen a héten hajózunk, vadállatokkal ismerkedünk és próbára tesszük a testi erőnket.
Itt igazán nagy szükség lesz a „Jewish Power”-re!
A harmadik héten (augusztus 15-19.) a tüzes spanyol kultúra, a szefárd zsidóság világába kalauzolnak minket fantasztikus madricháink. Spanyolul tanulunk, táncolunk, lovagolunk. Részt veszünk a hazai pályánkon megrendezett futball világbajnokságon. Megkeressük és meg is találjuk a közös kapcsolódási pontokat a fenti programok és a zsidóságunk között.
A záró hetet (augusztus 22-26.) Izraelben töltjük. A Csodák Palotájában találkozunk tudós zsidókkal. Ellátogatunk Jeruzsálembe, majd a Holt tengerhez. Kulináris barangolást teszünk a zsidóság különféle konyháiban. Kalandozunk az ünnepek, imák, micvák világában.
Terveink között szerepel különleges micvák megtartása. Látogatás az Olajág Otthonban, meglepve az ott lakó felnőtteket a gyerekek által készített ajándékokkal.
A Semes Pékségben bemutatják nekünk, hogyan kerülnek a kóser péksütemények a sábeszi asztalra. Valamint születésnaposaink feldíszíthetik a saját tortájukat.
Tervezünk fürdést, látogatást az Állatkertbe és az Eleven-parkba, illetve kirándulásokat. Minden pénteken megsütjük az adott hét országainak különleges süteményeit, vagy elkészítjük valamely speciális ételét.
A programváltoztatás jogát a napközi ideje alatt fenntartjuk!
A gyerekeknek lehetőségük lesz az ebéd utáni pihenőre. Kényelmes, hordozható gyerekmatracainkon a nagyobb társaik is kényelmesen elférnek. Otthonról hozhattok a nyugodt pihenéshez cumit, plüsst, kedvenc takarót, bármit, ami segít nekik a zavartalan pihenésben.
Sok szabadtéri programmal, szórakoztató tanulással, hatalmas élménnyel gazdagodva zárjuk ezt az évet is, így még közelebb kerülünk a zsidó vallás szépségéhez. Játszva, észrevétlenül sajátíthatják el a gyerekek a mindennapi szokásokat, áldásokat, ünnepeket.
A napközi ára:
Early bird kedvezménnyel, június 20-ig a teljes összeg befizetésével, banki átutalással:
 
 
1 hét 50 000 Ft
2 hét 100 000 Ft
3 hét 135 000 Ft (heti 45 000 Ft)
4 hét 180 000 Ft (heti 45 000 Ft)
 
Teljes ár június 20-tól:
1 hét 55 000 Ft
2 hét 110 000 Ft
3 hét 150 000 Ft (heti 50 000 Ft)
4 hét 200 000 Ft (heti 50 000 Ft)
 
A fenti összegek egy gyerekre vonatkoznak.
Ha két testvér jön, akkor mindkettő, heti 5 000 Ft kedvezményt kap.
Három vagy több gyerek esetén minden gyerek heti 10 000 Ft kedvezményt kap.
A testvér kedvezmény azonban nem vonható össze a 3 vagy 4 hétre járó kedvezménnyel!
A kirándulások helyszínéről, hétről hétre a szülői whatsapp csoportban értesülhettek. A napközi ideje alatt készülnek fotók, videók, melyek felkerülnek a weboldalunkra és a Kabalat Kids zárt Facebook-csoportunk oldalára, esetleg a későbbiekben a saját reklámanyagunkba. Aki nem szeretné, hogy gyermeke szerepeljen a fotókon, előre jelezze azt írásban a szülői beleegyező nyomtatványon, melyet az e-mailben történt jelentkezés után küldünk el a szülők részére.
Természetesen a privát csoportba felkerülő fotókra ez nem vonatkozik.
További részleteket a jelentkezés után kaphattok.
sunandfun@zsido.com
Szeretettel várunk benneteket!
Rapi Zsuzsi, Kovács Olivia és a legszuperebb madrichák.