Ezer izraeli zenész gyűlt össze nemrégiben a Cezáreai Amfiteátrumban, hogy kiálljon a még mindig a Gázai övezetben fogva tartott túszokért és a szabadon bocsátásukat követelje – írja az israel21c.org.

A koncertről készült videót, amely Izrael eddigi legnagyobb élő zenei show-ja volt, Shilo Gallay és Danny Casson rendezte. A kezdeményezés úgy jött létre, hogy Talya Jarom, a szabadtéri rendezvények veterán producere folyamatosan kereste a módját, hogyan segíthetne a túszok családjainak, akik azért küzdenek, hogy szeretteiket visszahozzák a fogságból. Jarom nyílvános meghallgatást hirdetett a közösségi médiában, és meglepetésére csaknem kétezer zenész jelentkezett. Végül „csak” ezren vettek részt az előadáson, akiket a hangszereik szerint csoportokra osztottak.

„Csodálatos volt, különösen a végén, amikor a túszok családjai csatlakoztak hozzánk, hogy énekeljünk. Nagyon meghatódtunk”

– nyilatkozta a producer.

A koncerten Izrael nemzeti himnuszának, a Hatikvának és Jardena Arazi Haza című dalának egyvelegét adták elő.

No Title

We wanted to share this inspirational music video produced in the Caesarea Amphitheatre by over 1000 Israelis, some who are families of the hostages held by Hamas Terrorists. Please share this powerful concert and comment below to show your support for the victims and hostages!

 

 

Megszakítás