Bét Menáchem nyílt nap

Hisszük, hogy a zsidóság jövőjének záloga a fiatalok oktatása. Intézményünkben a gyermekeket vallásgyakorlati hátterüktől függetlenül fogadjuk, tanulóink között héber és angol anyanyelvűek is találhatók.

Fontosnak tartjuk, hogy a családok személyesen találkozhassanak velünk. Intézményünk ezért nyílt napot tart február 22-én: iskolai nyílt napunk reggel 9:00-kor, óvodai nyílt napunk pedig 10:30-kor kezdődik. nyílt napon az érdeklődő szülők megismerhetik épületünket, oktatási módszereinket és tanárainkkal, óvodapedagógusainkkal személyesen is beszélgethetnek.

Bét Menáchem nyílt nap2018. február 22.

  • iskolai nyílt nap9:00 órától
  • óvodai nyílt nap: 10:30 órától
Barátsággal,
az intézmény vezetői
 

ISKOLAI NYÍLT NAP:
február 22. 9:00 

Miért jó iskolánkban tanulni?

Kis létszámú osztályokban, héber és magyar anyanyelvű tanárokkal várjuk a diákokat. Magas szintű világi oktatást nyújtunk, személyre szabott felzárkóztatási és fejlesztési programokkal, tehetséggondozással várjuk tanulóinkat.

ÓVODAI NYÍLT NAP:
február 22. 10:30 

Óvodánk egyedisége:

Kis létszámú csoportokban, héber és magyar anyanyelvű óvónőkkel várjuk a gyerekeket. Tematikus játszósarokkal, a korosztálynak megfelelő napi kézműves foglalkozásokkal tesszük színesebbé a kicsik napjait, egyben fejlesztjük őket. 

Bét Menáchem Héber-Magyar Kéttannyelvű Általános Iskola, Óvoda, Bölcsőde
1074. Budapest, Dohány u. 32-34.

  • Küldés emailben