A vakáció beköszönte a legtöbbeknek egyet jelent a pihenéssel, a nyaralással. A CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat számára az idei nyár azonban a megújulást hozta el. A veszélyhelyzet megszűnésével ismét 100 százalék kapacitással dolgozhatunk, valósíthatjuk meg korábbi elképzeléseinket és folytathatjuk sikeres akcióinkat.

Nagy örömmel jelentjük, adományosztási akciónk nem ért véget! Ezúttal 100 csomag tartós kóser élelmiszercsomagot ajánlunk fel rászoruló egyedülállóknak és családoknak.

A csomagot előzetes egyeztetést követően, személyesen adjuk át a Baross utca 61-ben (VIII. kerület), hétköznaponként 9 és 17 óra között.

A szeretetcsomagot az űrlap kitöltésével, vagy telefonon igényelheti.

Adománycsomag igénylése online

ADOMÁNYCSOMAG IGÉNYLÉSE TELEFONON:

+3630-352-0088

 

Sokáig vártunk erre a pillanatra és végre elérkezett! Újra kinyitott adományboltunk! Egyelőre rövidített nyitva tartással, de hamarosan visszaállunk a régi megszokott időtartamra. Szeretettel várunk mindenkit, akit tiszta ruhákkal, könyvekkel, a mindennapi élethez szükséges eszközökkel segíthetünk és örömmel fogadjuk természetesen a tiszta, jó minőségű adományokat is. Mindig is büszkék voltunk arra, hogy boltunk egyfajta közösségi térként is szolgált, ezért örülünk minden olyan látogatónak is, akik egy kis beszélgetés erejéig térnének be hozzánk.

 

Cím: VIII. kerület, Baross utca 61.

Adománybolt nyitva tartás

H-P: 10.00-15.00

Adományok átvétele

H-P: 9.00-17.00

 

Weiss Manfréd Népkonyhánk két helyszínén a veszélyhelyzet alatt 1500 melegételt osztottunk naponta a VII. kerületi és VIII. kerületi kantinjainkban. Kollágáink és Önkénteseink minden hétköznap hatalmas erőbedobással dolgoztak azon, hogy a pandémia alatt is minden rászoruló egy tál meleg ételt kapjon.

 

Ha bővebb információt szeretne kapni népkonyhánkról, keresse Facebook oldalunkat.

 

A kóser szociális étkeztetési lehetőségekkel kapcsolatban kérjük érdeklődjön itt.

Címek: VIII. kerület, Baross u. 61.; VII. kerület Murányi u. 2. 

 

Önkénteskedne? Netán van olyan családtagja, ismerőse, aki szívesen járulna hozzá egy civil szervezet sikeres működéséhez? A CEDEK Szeretetszolgálat folyamatosan várja a lelkes segítők jelentkezését! Regisztráljon most!

 

Jelentkezem önkéntesnek