Online oktatás már az első naptól kezdve a Maimonidész gimnáziumban

Online oktatás: A Maimonidesz gimnázium hallgatói és pedagógusai a lehető leggyorsabban alkalmazkodtak az új helyzethez.RólunkGyermekeink jövőjének biztosítá…

Online oktatás: A Maimonidesz gimnázium hallgatói és pedagógusai a lehető leggyorsabban alkalmazkodtak az új helyzethez.

Rólunk
Gyermekeink jövőjének biztosítása a 21. században elképzelhetetlen a magas színvonalú nyelvi oktatás, a nemzetközi tapasztalatszerzés és az értékalapú közösségi bázis nélkül.

A 21. század nyitott világában egyre több szülő szeretné, ha nemcsak oktatási, hanem nevelési szempontból is előnyős, kis létszámú osztályokkal dolgozó középiskolába adhatná gyermekét, ráadásul egy olyan intézménybe, ahol a vallási-közösségi háttér az általánosnál védettebb.

Mindezen szempontokat szem előtt tartva az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) alapításában, hosszú előkészítő munka után, 2017 szeptemberében megnyitotta kapuit az 1+4 osztályos Maimonidész Angol-Magyar Kéttannyelvű Zsidó Gimnázium Óbudán.

Célunk, hogy az általunk kidolgozott, önmegvalósítást támogató oktatási stratégiánk által minden egyes diák megtalálhassa és kifejleszthesse tehetségét, ugyanakkor szerves és aktív tagjává váljon a társadalomnak.

Maimonidész Angol-Magyar Kéttannyelvű Zsidó Gimnázium Óbudán.

Gyermekeink jövőjének biztosítása a 21. században elképzelhetetlen a magas színvonalú nyelvi oktatás, a nemzetközi tapasztalat szerzés nélkül.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.