Az EL AL örömmel jelenti be, az új alacsony árú jegyeket kínáló márkáját az UP-ot! Az első járatok jövő év március 30-tól indulnak Tel Avivból. A célállomások Berlin, Kijev, Prága, Lárnaka és a magyar főváros, Budapest lesznek.

Az UP by EL AL könnyedebb dizájnt vezet be repülőgépein, melyek fedélzete kétféle komfortosztállyal, Economy és a valamivel több kényelmet, nagyobb lábteret jelentő Economy Plus-szal áll az utasok rendelkezésére. A flotta az égboltot felhőkkel szimbolizáló festésmintát viselő, 5 darab Next Generation Boeing 737-800-as típussal fog üzemelni, amelyeken egyedül a vezérsík jeleníti majd meg az EL AL rokonságot.

Az UP egyik legfontosabb mottója, hogy kizárólag azokért a szolgáltatásokért kér majd pénzt, amelyet az utas igénybe is szeretne venni, ezért rögtön kétféle díjcsomagot kínál. Az UP Basic jegy lényegében semmilyen extrát nem tartalmaz. Amennyiben az utas nagyobb poggyászt, fedélzeti ellátást, vagy előre foglalt ülőhelyet szeretne, a jegyáron felül külön fizetnie kell. Ezzel szemben az UP Smart-ot foglalóknak már szélesebb a jegyárban foglalt választási lehetőségük, valamint a Ben Gurion repülőtér King David váróját is igénybe vehetik, míg a járat indulására várnak.

Budapesten és Tel Avivban is közvetlenül utashídról történik az utasok beszállítása a repülőgépbe.
A december 9-én indult jegyértékesítés során akciós bevezető árakkal igyekszik az UP leendő utasai kedvére tenni és a 2014. március 30-tól június 30-ig szóló foglalásokra a budapesti járatai esetében már 17.600 Ft-tól kínál egyirányú árakat.

Az UP by EL AL Boeing 737-es gépei 180 férőhelyesek, 36 Economy Plus és 144 Economy elrendezésben.

Az UP utasai továbbra is élvezhetik a világ legbiztonságosabb légitársaságának tartott EL AL kiváló szolgáltatásait.

Megszakítás