Úgy érzed, tudod kik azok a zsidók? Esetleg Te magad is az vagy? Netán ismersz egyet? Milyennek látod? Olyannak, mint bárki mást, sokszor kedvesnek, néha mogorvának? Vagy megközelíthetetlennek, aki talán tényleg a világot irányítja titokban? Valóban csak a pénz érdekli, vagy inkább a barátai, a filmek, a töri és a kedvenc focicsapata? Ha „szintén zenész” vagy, meséld el, mit jelent Neked zsidónak lenni! Kíváncsiak lennénk, milyen reakciókkal találkozol, amikor megtudják Rólad, hogy zsidó vagy!

Van személyes sztorid zsidókról, zsidókkal esetleg zsidóknak? Mutasd meg, szerintünk mindenkit érdekelne!

Ehhez nem kell mást tenned, mint elkészítened életed eddigi legfontosabb filmjét, amelyben elmeséled a saját történeted hús-vér zsidó emberekről, magadról vagy olyanokról, akikkel találkoztál, akikkel barátkoztál, egyetértettél vagy vitatkoztál, akiknek segítettél valamiben, vagy akiknek elfogadtad a segítségét egy nehéz helyzetben! Szóval, csak készíts egy szuper rövidfilmet és várj, hátha Te nyered meg a fődíjat, egy 2 személyre szóló repülőjegyet Tel-Avivba!

A pályázatra egy vagy több, maximum 3 perces videóval jelentkezhetsz, amelyben bemutathatod saját, zsidókkal kapcsolatos élményeid. A megvalósítás módját Rád bízzuk, ahogy azt is, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a témából és Magadból!

Ha gondolod, kedvcsinálóként látogasd meg a Zsidó mesék YouTube csatornáját, de tartsd szem előtt, hogy bennünket a Te személyes történeted érdekel!

Az elkészült filmet töltsd fel a YouTube-ra, és a videó linkjét küldd el a posta@zsido.com címre! A művek leadási határideje: 2015. október 16. (péntek)

Díjak:

Az első helyezett 2 személyre szóló repülőjegy Tel-Avivba

A legjobb három kisfilm felkerül a zsido.com weboldalra, valamint egyik kiválasztott kisfilm rövidtett verzióját az EMIH felhasználja társadalmi célú hirdetésként.

 

Ne feledd: mi Rád vagyunk kíváncsiak, és nem az előítéleteidre!

ATID

Print

Megszakítás