A kóser alapanyagok ára sokszor meghaladja a nem kóser termékek átlagos bolti árát, ezért előfordulhat, hogy anyagilag megterhelő a kóser konyha fenntartása. Ezért indítja útjára az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Kóser Piac szupermarket a Kóser Kártya Kedvezményprogramot, amellyel nagymértékű támogatásban részesítik a kóser élelmiszert vásárlókat, hogy a kóser alap élelmiszerekhez a nem kóser termékek árán juthassanak hozzá.

„Szeretnénk abban segíteni, hogy senkinek ne kelljen anyagi okokból nem kóser élelmiszert fogyasztania.” – mondta Köves Slomó rabbi, a program kez­deményezője. – „Olyan rend­szert szerettünk volna kitalálni, amiben kézzel fogható módon segítjük a mindennapi éle­tet, figyelembe véve az egyes emberek szükségletei közötti különbségeket.” Ennek érdekében összesen harminc élel­miszer került fel a Kóser Piac kínálatából a tá­mo­­gatott termékek listájára, töb­bek között különböző tőkehú­sok, pékáru, tejtermékek és tésztafélék.

Sikeres regisztráció után az igénylő havi 4000, illetve 8000 Ft-os kerettel gazdálkodhat, attól függően, hogy az alap vagy a prémium programban vesz-e részt. A prémiumkártya tulajdonosa hozzájárul, hogy a vásárlások alkalmával, a kóserságot promotáló üzenetek jelenjenek meg Facebook üzenőfalán.

A program március 7-én kezdődik, a jelentkezéshez a Kóser Piac üzletében megtalálható regisztrációs lapot kell kitölteni.

További információ: +36 70 632 2771

Kóser Piac: Dohány utca 36.  
https://www.facebook.com/koserpiac

Megszakítás