Megalakult a Tett és Védelem Alapítvány Havária csoportja a Facebook közösségi oldalon, ahol az önkéntes felajánlásokat fogadják az árvízi védekezéshez.
További információt kérhet, és önkéntes felajánlásokat adhat a Tett és Védelem Alapítvány Havária Facebook csoportjában, a +36 30 207 5130 telefonszámon, valamint az info@tev.hu e-mailcímen.

Az öntudatos zsidó identitás elmaradhatatlan része a közösséghez tartozás. Fontos, hogy figyeljünk a tágabb környezetünkre és kivegyük a részünket a segítségnyújtásban, amikor annak szüksége mutatkozik.

Olyan alkalom jött el, amikor mindennél fontosabb az együttműködés. A TEV Havária csoportjának elsődleges célja, hogy az árvízi védekezésben nyújtson aktív segítséget. Magyarországot soha nem látott árvíz fenyegeti, ezért mindannyiunk közös feladata a védekezés. A víz nem válogat, és csak összefogással lehet gátat szabni a pusztításának.

A Tett és Védelem Alapítvány felvette a kapcsolatot a Honvédelmi Minisztérium és a katasztrófavédelem vezetőivel annak érdekében, hogy a Tábori Rabbinátussal együttműködésben felajánlott és megszervezett önkéntes árvízi segítségnyújtást biztosítani tudják az arra leginkább szükséges helyen és időben. Az Alapítvány ezzel egy időben megkezdte az önkéntesek ellátásának és szállításának szervezési munkálatait, a koordináló szervtől a későbbiekben érkező utasítások maradéktalan végrehajtásáért.

A hétfő reggeli gyülekezéssel kapcsolatos információkat vasárnap reggel közöljük, melyről a megadott elérhetőségekre is küldünk tájékoztatást. A szállítás és a kóser étkezés tervezhetősége miatt nagyon fontos, hogy pontosan lássuk, hány fővel számolhatunk, ezért kérünk mindenkit a visszajelzésre!

Kérjük figyeljétek csatornánkat, folyamatosan közöljük az új információkat!
 

Megszakítás