„Aki ismer minket, tudhatja jól, hogy szeretjük a történelmet és gyakran öltözünk múltbeli személyeknek” – próbálta menteni a helyzetet.

Náci egyenruhába bújt és Adolf Hitlernek öltöztette kisfiát egy férfi Kentuckyban. Bryant Goldbach halloween alkalmából választotta a „különleges kosztümöt”, amit sokan heves kritikával illettek – derül ki a Jewish News írásából.

„Láttunk embereket, akik gyilkosnak, ördögnek, sorozatgyilkosnak vagy különböző véres figurának öltöztek. Mégsem nézte ki őket senki” – írta Facebook bejegyzésében a férfi. „De a kisfiamat és engem (akik történelmi személyeknek öltöztünk) nemcsak gúnyos megjegyzésekkel illettek, hanem az 5 éves kisfiamat meg is fenyegették…” – számolt be a következményekről Goldbach.

A róluk készült kép gyorsan elterjedt a közösségi médiában, és a negatív kommenteket látva végül az apa beismerte, hogy rossz döntést hozott. „Úgy gondolom, tényleg ízléstelen volt részemről, hogy így öltöztettem fel a gyermekemet” – nyilatkozta később a médiának. „Sosem történt ilyen korábban. Úgy gondolom, rossz döntés volt a részemről”.

zsido.com

Megszakítás