2022. augusztus 1-én, hétfőn 9 órától kezdődik a Sun&Fun Zsidó Nyári Napközi, ahol gyermekeik akár négy hetet is eltölthetnek. 

Idén a Zsilip (1137 Budapest, Újpesti rakpart 1.) ad otthont a napközinek. A gyerekeket 4-től 12 éves korig várják. A napközi hétfőtől csütörtökig 9-16 óráig, pénteken 9-15 óráig lesz nyitva.

 

Hétről hétre különleges, világkörüli kalandban lesz részük a gyerekeknek

  • Az első héten (augusztus 1-6.) Ázsia különleges országaiba látogatnak el. Megismerkednek az ottani gyerekek szokásaival, játékaival. Belekóstolnak az ázsiai konyha kínálatába is. Felkutatják Ázsia legszebb zsinagógáját, illetve megtanulják hogyan hangzik egy-egy zsidó ima kínaiul.
  • A második héten (augusztus 8-12.) Skandinávia az úti cél. Ezen a héten hajózni fognak, vadállatokkal ismerkednek és próbára teszik testi erejüket is.
  • A harmadik héten (augusztus 15-19.) a tüzes spanyol kultúra, a szefárd zsidóság világába kalauzolnak a madrichák. Lesz spanyol nyelvóra, tánc és lovaglás.
  • A záróhét napjain (augusztus 22-26.) Izraelé lesz a főszerep és a Csodák Palotájába is ellátogatnak a táborozók. Kirándulnak még Jeruzsálembe és a Holt-tengerhez is. 

A szervezők tervei között szerepel: különleges micvák megtartása, látogatás az Olajág Otthonba, Semes Pékségbe, Állatkertbe és az Eleven-parkba, illetve minden pénteken megsütik az adott hét országainak különleges süteményeit, vagy speciális ételét.

A gyerekeknek lehetőségük lesz az ebéd utáni pihenőre. Kényelmes, hordozható gyerekmatracainkon a nagyobb társaik is kényelmesen elférnek. Sok szabadtéri programmal, szórakoztató tanulással, hatalmas élménnyel gazdagodva zárják a táborral a gyerekek ezt az évet is, és még közelebb kerülnek a zsidó vallás szépségéhez. Játszva, észrevétlenül sajátíthatják el a mindennapi szokásokat, áldásokat, ünnepeket.

A napközi ára:

  • 1 hét 55 000 Ft
  • 2 hét 110 000 Ft
  • 3 hét 150 000 Ft (heti 50 000 Ft)
  • 4 hét 200 000 Ft (heti 50 000 Ft)

Fizetés

A fenti összegek egy gyerekre vonatkoznak. Ha két testvér jön, akkor mindkettő heti 5 000 Ft kedvezményt kap. Három vagy több gyerek esetén minden gyerek heti 10 000 Ft kedvezményt kap. A testvérkedvezmény azonban nem vonható össze a 3 vagy 4 hétre járó kedvezménnyel!

További részleteket a jelentkezés után kaphatnak: sunandfun@zsido.com

 

Szeretettel várják a gyermekeket a szervezők: Rapi-Legény Zsuzsanna, Kovács Olivia és a madrichák.

 

A programváltoztatás jogát a napközi ideje alatt fenntartják a szervezők!