Eljött az ideje a bővítésnek! – ZSILIP Közösségi Központ adománygyűjtés

Eljött az ideje a bővítésnek! Adományoddal most egy régóta dédelgetett álmunk megvalósításában segíthesz minket: egy 2000 négyzetméteres, kortárs zsidó közös…

Eljött az ideje a bővítésnek! Adományoddal most egy régóta dédelgetett álmunk megvalósításában segíthesz minket: egy 2000 négyzetméteres, kortárs zsidó közösségi központ létrehozásában a belváros szívében! Célunk, hogy a ZSILIP a helyi zsidó közösség mellett egész Budapest új kedvenc találkozóhelye legyen, ahol a fővárosiak a legzamatosabb kávé és kóser finomságok mellett beszélgethetnek a barátokkal, részt vehetnek kulturális eseményeinken és gyerekprogramjainkon a család aprajával. Köszönjük, ha támogatsz minket!

Itt segíthetsz:

Adományozás bankkártyával:

EMIH Újlipótvárosi Hitközség – Instant Payment Terminal

Adományával most egy régóta dédelgetett álmunk megvalósításában segíthet minket: egy kortárs zsidó közösségi központ létrehozásában a belváros szívében! Célunk, hogy a ZSILIP a helyi zsidó közösség mellett egész Budapest új kedvenc találkozóhelye legyen, ahol a fővárosiak a legzamatosabb kávé és kóser finomságok mellett beszélgethetnek a barátokkal, részt vehetnek kulturális eseményeinken és gyerekprogramjainkon a család aprajával.

Adományozás banki átutalással:

EMIH Újlipótvárosi Hitközség

Bankszámla: 12100011-10267312

Személyes adomány:

Glitsi rabbi: +36-70-453-262