Egy izraeli találmánynak köszönhetően még többet fényképezhetik az emberek magukat.

A jövőben még jobb dolguk lesz a szelfi-rajongóknak. Az önképek készítését eddig csak a szelfi-botok segítették, egy tel-avivi cég azonban újabb innovációt készül piacra dobni a nyáron.

A SELFLY megálmodói egy olyan eszközt hoztak létre, ami drónként képes a levegőben tartani kameránkat. A mindössze 9 milliméter vastagságú találmány egyik részét tokszerűen a telefonra illeszthetjük, a másik felét pedig a levegőbe bocsátva irányíthatjuk – és így akár 360 fokos panorámaképet készíthetünk.

“A SELFLY különböző nézőpontokból képes megörökíteni a legszebb pillanatokat és könnyen elfér a zsebedben – tökéletes mindenkinek, aki utál szelfi-botokat vagy drónokat cipelni” – hirdeti a cég vezérigazgatója, Hagay Klein.

A termék leghamarabb júniusban válik elérhetővé a vásárlók számára, akik várhatóan 99 dollárért juthatnak hozzá. Az izraeli termék berobbanó sikerének egyik előjeleként a cégnek eddig 274 990 dollárt sikerült összegyűjtenie a fejlesztésre, ami jóval meghaladja a kezdetben célként meghatározott 125 000 dollárt – írta a Times of Israel.

 

zsido.com