Megjelentek az újévi kiadványok.

Megjelent az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a magyarországi Chábád mozgalom legújabb kiadványa, a Zsidó naptár, szokások, szabályok és imák – hasznos tudnivalók az 5777. esztendőre címmel. Az újraszerkesztett kiadvány az eddigieknél is kényelmesebben, praktikusabban használható, és minden fontos információt megtalálunk benne, ami a mindennapi vallási élethez szükséges.

Ezt a zsinagógai naptárat (luáchot), ahogy már megszokhatták, idén is postán küldik el a közösség tagjainak, az Egység magazin mellékleteként.

Az Egység az elmúlt hónapokban külsőleg-belsőleg megújult: színes családi havi magazint vehetnek kézbe az olvasók. Az újság témája ezúttal az Egyesült Államok zsidósága: hogyan viszonyultak az egykori európai rabbik a kivándorláshoz, milyen az USA zsidóságának összetétele, és hogy viszonyulnak a közelgő elnökválasztáshoz – ez és sok már érdekesség is kiderül az újságból. Az Egység újságban találnak továbbá egy praktikus falinaptárt is.

 

A megújult, havonta megjelenő Egység magazin legújabb számát keresse a Keren Or Központban (1052 Károly krt. 20.) vagy a Kóser Piacon (1074. Dohány utca 36.).

Ha szeretne még több zsidó témáról olvasni, csatlakozzon előfizetőink táborához! Előfizetésért kattintson a www.fizetes.zsido.com oldalra. További információért hívja a 268-0183-as telefonszámot.

Megszakítás