A szervezők közleménye.

Az első budapesti Sóletfesztivált hatalmas érdeklődés kísérte, sokkal nagyobb, mint amire számítottunk. Háromezer adag sólettel készültünk, de a látogatók száma ennél sokkal nagyobbnak bizonyult. Így még az utólag megrendelt újabb ezer adag sólet sem elégítette ki a várakozásainkat felülmúló igényeket.

Elnézést kérünk azoktól, akik emiatt nem tudták megkóstolni a Carmel Étterem által készített különféle sóleteket. A fesztivál szervezői biztosítani szeretnék számukra, hogy ebből az élményből ne maradjanak ki, ezért szeptember folyamán minden csütörtökön a Carmel Étteremben ugyanazon az áron fogyaszthatnak kóser sóletet, mint a rendezvényen. Természetesen azok, akik a vasárnapi napon nem tudták beváltani a már megvásárolt kuponjaikat, a Carmel Étteremben ezt megtehetik. Az éttermem kapacitásaira való tekintettel, az ajánlat igénybevételéhez foglalás szükséges a következő telefonszámon: 342-4585 vagy email-ben: carmel@carmel.hu.

Sajnáljuk, hogy több látogató sólet nélkül maradt, ugyanakkor bízunk benne, hogy többségük a számos program és egyéb étkezési lehetőség közül talált magának kedvére valót.

Mi a felfokozott érdeklődést bíztatásnak vesszük, az első fesztivál tapasztalataiból rengeteget tanultunk, amit a jövő évi szervezésnél hasznosítani fogunk. Köszönjük mindenkinek, hogy megosztották velünk a véleményüket. Azt már most megígérjük, hogy jövőre sokkal több lesz a sólet.