1% szebben beszél

A 2005. elején benyújtandó (2004. évre vonatkozó) SZJA bevallásban ismét rendelkezhet személyi jövedelemadójának kétszer 1%-val, valamely egyház illetve társadalmi szervezet javára.

Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, adója 1%-ának felajánlásával támogassa Ön is az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget illetve a Chábád Lubavics – Zsidó Nevelési és Oktatási Egyesületet abban, hogy továbbra is segítsen a magyarországi zsidóknak újra felfedezni őseik hitét, erősíteni identitásukat és magasra emelni a zsidó nevelés zászlaját.

A támogatáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy a jövedelemadó-bevallási csomagban található “Rendelkező nyilatkozatot” kitölti, arra beírja a támogatni kívánt egyház technikai számát, illetve a kívánt szervezet adószámát, és mellékeli a nyilatkozatot adóbevallásához.

Ha egyházként az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget kívánja támogatni, a nyilatkozatra ezt a technikai számot írja be:

1287

Ha társadalmi szervezetként a Chábád Lubavics – Zsidó Nevelési és Oktatási Alapítványtkívánja támogatni, a nyilatkozatra ezt az adószámot írja be:

19663038-1-42

Felajánlásával nemes célok megvalósításához, a magyarországi zsidó közösségi élet felvirágoztatásához járulhat hozzá.

Chábád Lubavics Zsidó Nevelési és Oktatási Egyesület ezúton is szeretné megköszönni mindazoknak, akik felajánlották a személyi jövedelemadójuk egy százalékát, és ezzel is támogatták Alapítványunk fontos gyermek- és felnőttoktatási célkitűzéseinek megvalósítását, valamint könyvkiadási tevékenységünket.

Az ezúton befolyt összeg 1165 404 forintot tett ki, melyet többek közt a Pesti Jesiva felsőoktatási intézményünkre fordítottunk, hogy lehetőséget biztosíthassunk minél több magyar rabbinövendék képzéséhez.

Köszönjük szépen – todá rábá – á séjnem dánk. Kérjük a jövőben se feledkezzen meg rólunk!

Megjelent: Egység Magazin 15. évfolyam 55. szám – 2014. augusztus 3.