Az iráni Forradalmi Gárda vezetője arról beszélt, hogy Libanonban és szerte a muzulmán világban  rakéták százezrei várnak a zsidó állam eltörlésére.

„Ma sokkal inkább, mint valaha – isten kegyelméből – termékeny talaj áll rendelkezésünkre a cionista rezsim megsemmisítésére, eltörlésére és összedöntésére” – mondta Hosszein Szalami, az Iráni Forradalmi Gárda parancsnokhelyettese. Minderről a pénteki ima előtt, az iráni IRIB TV csatornán beszélt a katonai vezető – olvasható a Jewish Telegraphic Agency honlapján.

„Csak Libanonban 100 000-nél is több rakéta vár kilövésre. Ha isten is úgy akarja és az érdekünkben áll, akkor amennyiben a cionista rezsim ismét téves számításai alapján elköveti múltbeli hibáit, akkor ezek a rakéták áthasítanak az űrben és egyenesen a cionista rezsim szívében fognak landolni. Előkészítik a terep összeomlását egy új korszakhoz” – hirdette Hosszein.

A parancsnok elmondása szerint másik több tízezer rakétát is elhelyeztek szerte az iszlám világban, amelyek „csak parancsra várnak, hogy amikor az indítózsinórokat kihúzzuk, akkor az az átkozott fekete pont eltűnjön a világ térképéről végre egyszer és valahára” – tette hozzá.

Szalami fenyegetésére nem sokkal azután került sor, hogy Németország külügyminisztere bejelentette: szoros felügyelet alatt tartják Irán nukleáris rakétatechnológiáját.

zsido.com

 

Kép forrása: Haaretz