Ahmed Billoo minél több zsidó elpusztulásáért könyörgött Allahhoz. Szerzeményét a Facebookon is közzétette, hogy minél több hívéhez eljusson az üzenet.

Így szól az imám fohásza: „Ritkítsd meg őket, irtsd ki őket, ne maradjon egyetlenegy sem életben közülük”. A bejegyzése alá a #Zionist, vagyis #Cionisták hashtaget illesztette, és megjelölte azt is, hogy éppen hol tartózkodik: az izraeli Ben-Gurion repülőtéren. Biloo zarándokútra érkezett a zsidó államba, és felkereste a jeruzsálemi Szikla-mecsetet. Amikor megérkezett Isztambulba, az imám folytatta az internetes kommunikációt: „Milyen jó egy muszlim országban lenni. Belefáradtam a cionisták látványába”.

Ahmed Billoo egyébként az amerikai muszlim közösség elismert tagja. Tanít a Kaliforniai Iszlám Egyetemen és a Tudás Intézetében is, melyben az imámok következő generációját képzik, olyan előadókkal, akik a radikális szalafista és deobandi mozgalom követői.

Billoo nem ma kezdte zsidóellenes karrierjét. A Long Beach-i Kaliforniai Állami Egyetem muszlim diákszövetségének elnökeként 2007-ben támogatta a palesztin öngyilkos merénylőket, akik tettét szerinte „az iszlám tanítása igazolja”.

Az uszításból az imám nővére Zahra Billoo is kiveszi a részét és gyakran szerepel testvérével együtt különböző megmozdulásokon. Ő az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Bizottsága (CAIR) szervezet San Francisco-i csoportját vezeti. Ez a szervezet kapcsolatban áll a Hámásszal.

„Sokakban aggodalmat kelt, hogy egy ilyen pozícióban lévő ember a zsidók elpusztítására szólít fel” – mondta Seth Wetrop, az Islamist Watch nevű, muszlim radikalizmust monitorozó szervezet egyik tagja.

zsido.com

Forrás: stopantisemitism