Zsidók pénzén látogattunk el az összeesküvés-elméletes városvezetőhöz, mert kíváncsiak voltunk: mégis mit ért azon, hogy a párizsi merényletek hátterében a zsidó állam áll, mert így akarja a keresztény Európát az iszlám ellen hangolni.

zsido.com és a 24.hu munkatársai Szentgotthárdra látogattak, hogy megnézzék: hivatalában van-e még az a személy, aki mindezt felelős polgármesterként megfogalmazta. Nem akarjuk, hogy az olvasó sokáig bizonytalanságban maradjon, ezért gyorsan közöljük: igen. A polgármester fogadott minket, de a kamerának nem nyilatkozott. Ezért kénytelenek voltunk leírni a félórás beszélgetés zanzásított változatát.

 

 

Akkor következzen a vágatlan verzió, zene helyett szöveggel:

Katz Dávid: Biztos vagyok benne, hogy egy éleslátású ember nem mond ilyet anélkül, hogy pontos információi lennének az ügyről.

Huszár Gábor: Nem szeretnék semmit mondani.

Katz Dávid: Szerintem ön csak megkísérelte tompítani az iszlám vallású emberekről kialakult képet. Ez logikus lehet, hiszen a közgyűlés elején még nem volt eldöntve a konténer tábor sorsa.

Huszár Gábor: Nem szeretnék semmit mondani.

Katz Dávid: Ugyancsak az együttérzés mondatja velem, de kíváncsi lennék, hogy mi lehet a rosszabb most önnek? Elhallgatni a zsidó háttérhatalommal kapcsolatos páratlan információit vagy a közítélet miatt kialakult kényelmetlen, magyarázkodó helyzet?  

Huszár Gábor: Uraim, ezt nekem kell egyedül rendbe tennem a lelkiismeretemben. Szeretném a tetteimmel a jövőben ezt rendbe hozni.

Wallenstein Róbert: Máshol ilyen kijelentésért lemondanak. Nem gondolkozott el ezen ön is? Milyennek látja a politikai jövőjét?

Huszár Gábor: Nem szeretnék semmit nyilatkozni. (…) Elgondolkodtam.

Wallenstein Róbert: Kapott dorgáló telefont valakitől a Fideszből?

Huszár Gábor: Nem szeretnék semmit mondani.

Wallenstein Róbert: Próbálom értelmezni a mélységét annak, amit ön állított bizonyos gazdasági körökről. Egy érdekes összeesküvés elméletre lelhetünk a szavai mögött. Ön szerint valóban formálódik valamiféle zsidó háttérhatalom?  

Huszár Gábor: Nem szeretnék nyilatkozni. (…) De biztosan önök is hallották, hogy milyen leveleket találtak itt a határ mentén… És hogy mások idehaza kinek a nevét említették. De fiúk, jöjjenek el inkább ide máskor is. Keltsék a jó hírét városunknak. Itt vannak derék színházi előadások, gyógyfürdő és a szerelmesek fesztiválja is.

Katz Dávid: Azért annyira nem vagyunk jóban Robival!

Wallenstein Róbert: …Khmm. Különben kire utalt itt az imént? Sajnos nem teljesen vagyok képben. Dávid, te tudsz valakiről?

Katz Dávid: …Khmm.

Huszár Gábor: Tényleg nem szeretnék itt nyilatkozni, de Soros György nevét emlegették.

 

***

PS1: Huszár Gábor nekünk elárulta, hogy barátja a szombathelyi zsidó közösség egyik vezetője, akivel közösen hozták rendbe a szentgotthárdi zsidó temetőt. Továbbá nagy tisztelettel és elismeréssel szólt a város ipari forradalom alatti fejlődéséről, amelyben elvitathatatlan érdemeket szereztek zsidó honfitársaink is. Arról, hogy a polgármester milyen formában is igyekszik majd a magyar zsidóság általa megbántott tagjait kiengesztelni, nem árulhatunk el részleteket. Mi csak a szándékról és az eltökéltségről hallhattunk a találkozásunkkor.  

PS2: Köszönjük a nyugat.hu szerkesztőségének a közreműködést.

PS3: Ha ez nem volt elég, akkor itt egy best of válogatás a legőrültebb nemzetközi zsidó összeesküvés-elméletekkel.

PS4: Vigyázat, filmünk hátterében zsidók állnak!