Mindig az Instagramon vagy, jól tájékozódsz a hashtagek és filterek világában? Tudod, hogy mikor milyen tematikájú képet vagy videót érdemes feltölteni, szereted a különleges látásmódot és tehetséged van az egyedi képek készítéséhez? Az EMIH pályázatot hirdet a közösség 14-20 éves fiataljai között, a jövőbeli nagykövetek feladata lesz, hogy csapatban együttműködve gondozzák a szervezet Instagram oldalát. Olyan fiatalokat keresünk, akik jártasok a közösségi média világában, ismerik a legújabb trendeket, emellett kreatívok is és jól tudnak rövid szöveges tartalmat is írni.

Minden hónapban a legtöbb like-ot kapott kép készítője 8 000 Ft-os pénznyereményben részesül.

Pályázat

Az Instagram nagykövetek az EMIH által kihirdetett kreatív fotópályázat nyertesei közül kerülnek ki. 3-4 képből álló Instagram hírfolyam tervezetet várunk, releváns hashtagekkel és rövid szöveggel. Írd meg mindegyik képhez/videóhoz, hogy mikor időzítenéd.

Pályázat támája: Az EMIH és Budapest – hétköznapok a fővárosban

Jelentkezési határidő: 2016. február 8.

Nagykövetek jövőbeli feladata

  • Az EMIH eseményeit, ünnepeit és hétköznapjait kell fotóznod, méghozzá úgy, hogy ebből egy izgalmas hírfolyam alakuljon ki.
  • Hashtagelned, szövegezned kell az anyagot, ezt követően a szakmai vezetővel működő csapatoddal együtt alakítjátok majd a szervezet Instagram arculatát.
  • Heti megbeszélések: a heti találkozókon áll össze a következő időszak hírfolyama, egyeztettek az aktualitásokról, közelgő eseményekről, kiosztjátok az adott projektre a felelősöket

Jelentkezés is további információ: posta@zsido.com