„Mazel tov” – üzente Reuven Rivlin Twitter bejegyzésében a jegyespárnak.

A közösségi médiában gratulált Reuven Rivlin izraeli államfő a brit királyi családnak Harry herceg és kedvese, Meghan Markle eljegyzésének alkalmából. A zsidó állam vezetője nem sokkal azután tette közzé bejegyzését, hogy a pár hivatalosan bejelentte az eljegyzést, valamint azt, hogy esküvőjüket 2018 tavaszára tervezik.

A hétfői bejelentést követően Rivlin elnök azonnal gratulált és Izraelbe hívta Harry herceget és menyasszonyát. „Mazel Tov Harry hercegnek és menyasszonyának, Meghan Marklenek” – olvasható a bejegyzésben, amiben az újdonsült jegyespár mellett a királynőt, valamint családját és minden brit állampolgárt is köszöntött. „Meghívjuk őket Izraelbe, hogy itt töltsék el a mézesheteket!” – üzente a hercegi párnak Izrael elnöke.

A 33 éves Harry herceg és 36 éves menyasszonya tavaly júliusban találkoztak először – derül ki a Jerusalem Post írásából. Az amerikai születésű Markle mindeddig színésznőként dolgozott, legtöbben a „Briliáns elmék” (Suits) című sorozat szereplőjeként ismerhették meg.

zsido.com

Kép forrása: US Weekly