„Már nagyon várom, hogy Izraelbe mehessek” – nyilatkozott a világsztár, aki gyermekeit is magával viszi az útra.

Hamarosan Izraelbe utazik Mariah Carey világhírű énekesnő, hogy a Holt-tengeri ásványokból készülő Premier Dead Sea termékek bemtatóján vegyen részt – közölte a Ynetnews kedden. A sztárt gyermekei, a 6 éves ikerpár tagjai is elkísérik a zsidó államba.

„Nagyon izgatottan várom már, hogy Izraelben legyek, és együttműködésre léphessek a Premier Dead Sea munkatársaival, és velük együtt ünnepelhessem a cég 25 éves munkáját” – mondta az énekesnő egy hétfői sajtókonferencián.

„Rengeteg dolgot várok az izraeli utamtól, többek között azt, hogy életemben először végre láthatom majd a Holt-tengert. És alig várom, hogy láthassam az ikreimet, amint először tapasztalják meg ezt a csodálatos élményt” – nyilatkozott a médiának Carey.

Az amerikai világsztár érkezése kapcsán a Premier Dead Sea vezérigazgatója, Shachar Yuval is izgalommal telve nyilatkozott. „Nagyon örülünk annak, hogy Mariah csatlakozik hozzánk, hogy együtt jussunk a világ legmélyebb pontjáról a kozmetikumok világának csúcsára”- fogalmazott Yuval.

zsido.com

 

Kép forrása: News.co.au