ZSIDÓ TUDOMÁNYOK SZABADEGYETEME ŐSZI SZEMESZTER
2017. szeptember 12. – december 19.

Mindent a zsidóságról az EMIH őszi kurzusán

A Zsidó Tudományok Szabadegyeteme (ZSTSZ) ősztől újra várja a zsidó kultúrára és vallásra nyitott érdeklődőket szeptember 12 keddtől december 19-ig. Az oktatás során a résztvevőknek alkalmuk nyílik a zsidó tudományok mélyebb megismerésére.

A Zsidó Tudományok Szabadegyeteme (ZSTSZ) azzal a céllal nyílt meg 2003-ban, hogy színvonalas keretek között nyújtson lehetőséget a zsidó tudományok megismerésére minden olyan érdeklődő számára, akinek nem adódott meg a lehetőség, hogy a zsidó tudományokban magas szinten elmélyedjen. Az intézménynek fő célja, egy minden zsidó számára nyitott egyetem kialakítása, ahol a tanulási módszer lényege a téma vitával és közös beszélgetéssel történő megértése, elemzése.
A képzés keretében, minden évben három szemeszter indul. Az őszi és tavaszi szemeszter heti négyszer két órában, kezdő és haladó szintű előadásokkal, héber nyelvtanfolyammal egybekötve nyújt lehetőséget az érdeklődők számára, hogy elmélyedjenek a klasszikus zsidó tanokban.

 

 

Jelentkezés a ZSTSZ honlapján: www.zstsz.hu

 

Részletes információ:

Bánki Artúr

posta@zsido.com

Bp. 1052 Károly körút 20.

Tel: 268-0183

 

 

Judaizmus gyorstalpaló – A Zsidó Tudományok Szabadegyetemének nyári szemesztere

Szeretnél jobban megismerkedni a zsidó hagyományokkal és átfogó képet kapni a zsidó történelemről és vallásról? Két hét alatt elsajátítanád a héber olvasás a…

 

ÁTID ÖSZTÖNDÍJAS PROGRAM

Az ÁTID ösztöndíjas program 16-25 éves fiataloknak nyújt lehetőséget a ZSTSZ évközi szemeszterein való ingyenes részvételre, valamint egy külföldi alapítvány jóvoltából, a részvétel és a teljesítmény arányában akár havi 60000 Ft ösztöndíjat biztosít a hallgatóknak. További részletek: atid@zsido.com Tel.: 30/403-0141 , Bánki Artúr.