A rasszista és kommunista nézeteket egyszerre hirdető Fekete Kalapács Szervezet ezen felül „gyarmatosítónak” és „fehér démonnak” is nevezte a holokausztban elpusztított zsidó lányt.

A mozgalom saját magát a „gyarmatosított munkásosztály reményének” titulálja, mely a ” fenntartható jövőért küzd a világ összes gyarmatosított népe számára”.

A Fox News tudósítása szerint a következő bejegyzést közölték a mozgalom Twitter-csatornáján: „Ti, fehérek mind azt kérdezitek, hogy mivel tartjuk melegen magunkat fent a hegyekben? Hát nem tudjátok, hogy ehhez csak egy jó könyv és némi tűzifa szükséges? Higgyétek el, elég sok példányunk van ahhoz, hogy hónapokig melegünk legyen”.

Ezt követően a kolonializmus bűneit kérték számon Anne Frankon: „A gyarmatosítók rabszolgasorba döntöttek, kiirtottak, megettek, megkínoztak és elnyomtak minket, de begőzölnek, amikor egy fehér lány naplójának elégetéséről beszélünk. Elnézést, de mi egy egészen más fizikai valóságban élünk, mint azon német imperialisták lányai, akik a népünket gyilkolták”.

A fekete forradalmárok szerint a rabszolgatartásért is a zsidók a felelősek, mert „ők finanszírozták a hajókat Afrikából Amerikába”.

Egy másik bejegyzésben szépen összeér a baloldali antiszemitizmus és anticionizmus, amikor „fehér démonnak ” nevezik Anne Frankot és azt állítják, hogy a naplója bevételéből a palesztin arabok kiirtását finanszírozzák.

„Anne Frank apja annak az imperialista hadseregnek volt a katonája, mely nap mint nap afrikai embereket ölt, de azért tőlünk elvárják, hogy megsirassuk azt a fehér démont. Ami még ennél is rosszabb, hogy az apja által megírt naplójából származó bevételt a palesztin nép kiirtására fordítják”.

A szélsőséges csoportot vezető Gazi Kodzo azt is zokon vette, hogy fekete gyerekként egy fehér lány szenvedéseiről kellett tanulnia, miközben „Izrael jelenleg a palesztin lányok ellen vezet irtóhadjáratot”. Hozzátette azt is, hogy „Amerikában nyilván okkal tolják az arcunkba Anne Frankot a gyarmatosított lányok helyett, akiket irtottak és jelenleg is irtanak a gyarmatosítók. A fehér zsidókat csak néhány éven át irtották, én viszont egy gyarmatosított afrikai vagyok, aki ellen most is irtóhadjárat folyik. És ez így van már 600 éve. B*** meg Anne Frank!”.

A Fekete Kalapácsok jelenleg egy saját város megalapítására gyűjtenek. Városukat Colorado államban építenék fel. A kommunista ideológia alapján működő Hammer City mindenki előtt nyitva áll majd, „aki nem fehér”.

zsido.com

Forrás: Arutz7