Szerinte a járvány és a pogrom is a természetes szelekció folyamatát segíti.

Janusz Korwin-Mikke, szélsőjobboldali politikus egy lengyel televíziós csatorna hírblokkjában beszélt néhány nappal ezelőtt a koronavírus okozta járvány hatásairól. A interjú során elmondta, hogy szerinte a kórokozónak van pozitív oldala is, amennyiben a természetes szelekció eszközével semmisíti meg a gyengéket, javítva így az egyetemes emberi génállományt.

A Konföderáció, Szabadság és Függetlenség elnevezésű koalíció egyik vezető személyisége azt is kifejtette, hogy véleménye szerint a zsidók ellen irányuló pogromok ugyanígy váltak a zsidó nép hasznára, mert azoknak köszönhető, hogy a természetes kiválasztódás törvényeinek megfelelően hullottak ki a zsidó társadalom gyenge tagjai.

Szerinte az európai zsidók ellen irányuló, gyilkos pogromok végeredményben pozitív kimenetelűek voltak, mivel a zsidók közül a gyengék meghaltak, az erősek pedig túlélték az üldöztetést, ami szerinte a zsidó nép erősödéséhez vezetett. Sőt, hozzátette még azt is, hogy a rabbik egyenesen támogatták az effajta pogromokat, hogy kihasználhassák az ilyen jellegű vérengzések folyományának tekinthető természetes szelekció áldásos hatásait.

A képviselőnek nem ez volt az első olyan megnyilvánulása, mely antiszemita természetű volt, vagy amely a holokausztról állított valótlanságot. 2013-ban például azt mondta, hogy Adolf Hitler feltehetően nem is tudott a holokausztról, 2019-ben pedig felszólalt azon döntés ellen, hogy a holokauszttagadó David Irvingnek nem adtak belépési engedélyt Lengyelországba.

zsido.com

Forrás: JPost