Ez egy igazi wonder.

Gal Gadot, a Wonder Woman című mozifilm főszereplője a legnépszerűbb színész a közösségi médiában – közölte a Jewish Telegraphic Agency, miután a sztár az amerikai Hollywood Reporter’s Top Actors listáján az első helyre került szombaton.

Az izraeli születésű színésznő az elmúlt két hétben is folyamatosan a legnépszerűbb világsztárok között szerepelt a listán, melyet a Facebook, Instagram, Twitter, Youtube és Google Plus oldalán megjelenő posztok alapján állítanak össze. És mostanra olyan neves sztárokat szorított maga mögé, mint Jennifer Lopez, Dwayne Johnson, Zendaya, Priyanka Chopra, Lucy Hale, Kevin Hart, Lily Collins, Shay Mitchell és Mark Wahlberg.

Hazájában Gal Gadot 18 évesen szépségkirálynőként és modellként vált ismertté, majd a népszerű Halálos iramban című filmsorozat szereplőjeként tett szert világhírre. A 2016-os Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben a legendás ógörög szuperhősnő, Wonder Woman szerepébe bújhatott, és idén a Wonder Woman amerikai kalandfilm főszereplőjeként aratott óriási sikert a 32 éves színésznő.

zsido.com