Kodak Black 1000 dollárt adományozott egy floridai Chábád zsinagógának. A jelenleg négy éves szabadságvesztését töltő rapper már másodszorra utalt pénzt ennek a közösségnek, ahol Brad Cohen, az őt képviselő ügyvéd is imádkozik.

“Meggyőződésem, hogy egy sokat adakozó emberről van szó, akinek az ügyvédje elmondta, hogy mivel foglalkozunk, s ez alapján döntötte el, hogy adományt küld a számunkra. Nagyszerű dolog azt látni, hogy olyan emberek támogatnak minket, akik nem is tagjai a közösségünknek, de nagyra értékelik a munkánkat” – mondta Schneur Kaplan, a Fort Lauderdale-i Chábád központ vezetője.

Kodak Black azért került rács mögé, mert két alkalommal is hamis adatokat adott meg a fegyvervásárlás során előírt ellenőrzés során. A népszerű előadó eddig összesen 8000 dollárt (2.35 millió Ft) utalt át a Chábád számára, de támogatott egy floridai óvodát és egy vak kisfiút is.

Kaplan rabbi elmondta, hogy a nekik juttatott adomány egy új közösségi épület felépítésére fordítják és reményét fejezte ki, hogy szabadulása után személyesen is találkozhat a rapperrel.

zsido.com

Forrás: Arutz7