A tavasszal nagy sikerrel debütált kóser gyorsétterem, a MeatUp újra megnyitja kapuit a húsos fogásokra vágyók előtt. Hétfőtől csütörtökig 12-19-ig látogathatunk el a Síp utca 5. szám alatt található étterembe, ahol helyben fogyasztásra és elvitelre is kérhetőek a legmagasabb kósersági és gasztronómiai követelményeknek egyaránt megfelelő ételek.

Budapest első és egyetlen kóser gyorsétterme „egyedülálló megoldást kíván nyújtani azoknak, akik kiváló minőségű alapanyagokból elkészített klasszikus street food ételekre vágynak.” – ígéri az étterem honlapja, és a hozzájuk betérők nem is csalódnak akár hamburgert, akár más ételt választanak. A hely kósersági engedélyét a Budapesti Ortodox Rabbinátus vezetője, Oberlander Báruch rabbi biztosítja.  

 

KosherMeatUp – A kóser gyorsétterem – Kosher MeatUp

Kedves Vendégeink! Ideiglenesen bezár a Kosher MeatUp. Amint lehetőség nyílik rá, újra várjuk kedves vendégeinket kóser gyorséttermünkben. Addig is mindenki vigyázzon magára, szeretteire és környezetére. Reméljük hamarosan újra találkozunk! Olvasson tovább Minőségi street foodra vágysz ami nem csak finom, de kosher is? Látogass meg minket Budapest történemi belvárosában a Kosher MeatUp-ban.