Egy izgalmasnak ígérkező új izraeli sorozat debütál idén tavasszal Fire Dance néven – olvasható a Jews In The City oldalán. A sorozat egy lehetetlen szerelmi történetet mutat be, bevezetve a nézőket az ultraortodox társadalom életébe. Bár a történet fikció, mégis egy őszinte és autentikus képet nyújt a közösség mindennapjairól.

A sorozat hét részes, a középpontban egy fiatal nő, Faigie áll, aki problémás családban nőtt fél. Faigie beleszeret Nathanbe, az ortodox közösség vezetőjének 35 éves, nős fiába. Nathan felesége majdnem 20 év házasság után babát vár, szükségük van egy kis segítségre a ház körül, így kezd el Faigie a családnál dolgozni. A sorozat bemutatja Faigie, Nathan és családjaik kapcsolatát, azt ahogyan egyre közelebb kerülnek egymáshoz a férfi és Faigie, mégis vallási meggyőződésük miatt gátat szabnak az intim kapcsolat kialakulásának.

A produkció a Kuma Studios, a Firma Productions és a Yes TV közreműködésével készült és olyan színészeket tűnnek fel benne, mint Yehuda Levi vagy Noa Koler a Határidős esküvő című filmből. A sorozat rendezője Rama Burshtein-Shai New York-i születésű izraeli filmrendező, aki a 2012-es Fill The Void című filmmel vált igazán ismertté. 

Nézze meg a sorozat első angol nyelvű bemutatóját

Önt érdeklik az ultra-ortodox közösség életével foglalkozó filmek, sorozatok?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Borítókép: Youtube, yes Studios