A legjobban fizetett színésznők listáján három zsidó származású sztár is szerepel.

 

Idén is összeállítást készített a Forbes a világ legjobban kereső színészeiről. A 2018-as ranglista alapján három zsidó származású világsztár: Mila Kunis, Gal Gadot és Scarlett Johansson is jó évet zár.

Az amerikai újság összesítése szerint idén Scarlett Johansson áll az első helyen, aki tavaly június óta 40.5 millió dollárral lett gazdagabb. A népszerű színésznő ugyan tavaly nem szerepelt a Forbes listáján, 2016-ban azonban a harmadik helyen végzett. Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Johansson egy televíziós családfakutató műsorban tudta meg, hogy felmenői közül többen a holokausztban veszítették életüket.

A rangsorban szintén előkelő helyet kapott Mila Kunis, aki nemrég családja sábáti szokásairól is mesélt a médiának. Ashton Kutcher felesége tavaly az ötödik helyen végzett, 16 millió dolláros keresetével idén a hatodik helyet érte el.

Ebben az évben először Gal Gadot izraeli színésznő is felkerült a listára. A Forbes információi szerint az izraeli sztár 10 millió dolláros keresettel rendelkezik, így a „Wonder Woman” című film főszereplőjeként tízedik lett a versenyben.

 

zsido.com

 

 

Megszakítás