Az izraeli vásárlók hamarosan intelligens – érintőképernyővel, kamerával és vonalkódolvasóval ellátott – bevásárlókocsikat használtnak a boltokban – számol be róla a nocamels.com.

Az A2Z Smart Technologies eddig 1000 darabot szállít ezekből a HaStok 40 üzletébe országszerte. Az intelligens szerkezet minden egyes árucikket felismer, hozzáad a bevásárlólistához és számol. A felhasználók közvetlenül bevásárlókocsin is fizethetnek.

Ofer Barak, a HaStok vezérigazgatója elmondta, hogy izgatottan várják az A2Z-vel való együttműködést. Hisznek abban, hogy zökkenőmentes vásárlási élményt nyújt majd az új szolgáltatás a vásárlóinknak, egyúttal növeli az eladásaikat és csökkenti a működési költségeiket. Az A2Z 1988 óta tervez rendszereket az izraeli védelmi és biztonsági erők számára, többek között tűzvédelmi eszközöket, valamint távirányítású tűzszerész és tűzoltó robotokat.

Joseph Ben Tsur alapító 2016-ban hozta létre a Cust2Mate-et, hogy a technológiát a kiskereskedelmi szektorban is hasznosíthassa.

 

Megszakítás