Megjelent az Egység magazin 86. száma, melyben a felnőtté válás különleges időszakáról, ifjúsági szervezetekről és az egyetemi kampuszok életéről is olvashatnak.

A tartalomból:

Személyiség születik – Interjú Vekerdy Tamással „A zsidóságban nem véletlen, hogy 12, 13 éves korban ünneplik a bát micvát és a bár micvót. Valóban ilyenkor kezdődik a felnőtté válás folyamata.”

Jó munkát, sálom! – zsidók a magyar cserkészmozgalomban: „A zsidó cserkész nem csak a cserkésztudományban, de a zsidóság ismeretében is járatos ifjakat nevel, akiknek lelkét áthatja a zsidóságért való alkotóvágy, akiknek szívében ott él a zsidóság szeretete”

Pastrami, bagel, rugelach – utazás a zsidó street food világában: „A világ különböző helyein élő zsidók konyhájában bőségesen találhatunk olyan ételeket, melyek viszonylag olcsón és gyorsan elkészíthetőek, és leülés nélkül, menet közben fogyaszthatóak.”

A megújult, havonta megjelenő Egység magazin legújabb számát keresse a Keren Or Központban (1052 Károly krt. 20) vagy a Kóser Piacon (1074. Dohány utca 36.). Ha szeretne még több zsidó témáról olvasni, csatlakozzon előfizetőink táborához! Előfizetésért kattintson a www.fizetes.zsido.com oldalra.
További információért hívja a 06 1 2680183-as telefonszámot.