Kóser kalácssütés május 26-án a Madách téren!

Az EMIH idén újabb különleges kóser fesztivállal igyekszik a zsidó gasztronómia iránt érdeklődő közönség kedvében járni. A MEGA Barhesz Akadémia május 26-án, 16 órakor várja a belváros szívében, a Madách téren mindazokat, akik kedvet éreznek arra, hogy felejthetetlen közösségi élmény keretében, teljesen kezdők és a zsidó konyha avatottabb szakértői társaságában sajátítsák el a tradicionális barhesz sütés rejtelmeit. A kóser kalács sütése és közös kóstolója mellett koncertek, változatos kulturális műsorok, kirakodóvásár és gyermekprogramok csábítják a főváros központjába a különleges kulináris élmények kedvelőit.

Az esemény házigazdái: Fűszeres Eszter, gasztroblogger és Hurwitz Dvora, rebecen. A kellemes tavaszi gasztroélményt a Fröhlich cukrászda, a Semes pékség, a Kóser Piac, a Tel Aviv kávéház, valamint számos zsidó szervezet illetve oktatási intézmény és Kérdezd a rabbit! stand teszi teljesebbé a történelmi zsidónegyedben.

A közösségi kalácskészítésben való részvételre előzetes regisztráció után nyílik lehetőség. A kitűnő házigazdák segítségével bárki elkészítheti élete első barheszét, vagy teheti teljesebbé eddigi tudását a kóser kalács elkészítésében. A sütéshez szükséges alapanyagokat, helyet és felszerelést a részvételi díj ellenében az EMIH biztosítja. A részvételi díj: 1000 Ft (Online fizetési lehetoség a fizetes.zsido.com oldalon!)

Helyszín:

1075, Madách Imre tér

Időpont:

  1. május 26. 16-20 óráig