Izraelben járt a népszerű színész.

Futótűzszerűen terjednek az interneten azok a fényképek, melyeken jól látható: a napokban Izraelbe látogatott Hollywood egyik legnépszerűbb alakja, Chuck Norris. Elsőként Dore Gold, Izrael korábbi külügyminisztere posztolt közös fotót a színésszel.

Arról, hogy mit keresett Izraelben a világsztár, nem sokat árult el a Twitteren megosztott bejegyzés. Dore Gold írása alapján a fénykép egy Tel-Avivhoz közeli városban készült. „Rövid kikapcsolódás a közel-keleti feszültségek közepette. Vacsora Herzliában Chuck Norris-szal” – szerepel a tweetben.

Később olyan fényképek is megjelentek a médiában, melyeken a világsztár a jeruzsálemi Siratófalnál látható. Az izraeli sajtó beszámolói alapján Chuck Norris feleségével, Genával együtt vasárnap látogatott el a szent helyre.

Az internetezők között népszerűvé vált bejegyzések alatt természetesen hamar megjelentek a színész különleges képességeiről szóló viccek. „Itt az idő, hogy az izraeli Vaskupola rendszert átnevezzék Chuck Norris szakállára” – írta egy kommentelő, míg mások a közel-keleti konfliktus megoldásának előkészületeit sejtik a színész felbukkanásának hátterében.

Chuck Norris egyébként nem első alkalommal járt Izraelben; korábban három filmjét is a zsidó államban forgatták – köztük az izraeli rendező Delta Force című akciófilmjét is. A színész többször is nyílt támogatását fejezte ki Benjamin Netanjahu miniszterelnök irányába a médiában.

zsido.com

Kép forrása: Twitter/Ynetnews