Új filmjének bemutatójára érkezett Izraelbe a filmsztár és azt nyilatkozta: nem érdeklik az Izrael-ellenes aktivisták, köztük Roger Waters zenész, akik kifogásolják izraeli látogatását.

„Senkitől nem kérek utazási engedélyt” – fogalmazott egy interjúban a hollywoodi sztár Izraelben. A riporter szembesítette a Pink Floyd frontemberének véleményével Izraelről, erre Costner azt mondta, nem hallott róla, de hozzátette, hogy ő Izraelben nagyon sok szeretetet kapott, amit nem hagyott volna ki – olvasható a jpost.com cikkében.

A színész a Criminal c. film (Magyarországon Beépített tudat címen fut) izraeli bemutatójára érkezett a Tel-Aviv közeli moziba. A filmben Ryan Reynolds, Gary Oldman és egy izraeli színésznő Gal Gadot is játszik, aki a Halálos iramban szériával lett igazán ismert. A filmet egy fiatal izraeli rendező Ariel Vromen jegyzi, róla Costner azt mondta, hogy nagyon büszke rá és igazán jó partner volt a film elkészítésében. A 61 éves Kevin Costner utoljára 40 éve járt Izraelben – derült még ki az interjúból.

 

Kép: jpost.com

Megszakítás