„Lenyűgözött a látvány – belegondolva, hogy a bibliai történetek nagy része itt játszódott” – írta az űrből Facebook-bejegyzésében az amerikai asztronauta.

Izraelt ábrázoló fotót tett közzé Jeff Williams, a NASA űrhajósa internetes bejegyzésében, melyben csodálatát is kifejezte a zsidó állam iránt – írta az Algemeiner.

„Végre vasárnap van (…) és van idő a nézelődésre az ablakban” – írta Williams a Facebookon. „Minden alkalommal, amikor itt elhaladunk, lenyűgözött a látvány – belegondolva, hogy a bibliai történetek nagy része itt játszódott. Édesapám, aki középiskolai történelem tanár, átadta a történelem szeretetét számomra; és ezt a [bibliai] történetet különösen nagyra becsülöm” – fogalmazott Williams. „A te bizonyságaid az én gondolataim” – idézte a Bibliát.

Az asztronauta fényképe hamar nagy népszerűségre tett szert a közösségi oldalon. A felhasználók közül néhányan úgy fogalmaztak, igazi „mennyei kilátásban” volt részük az űrutazóknak, akik megközelítőleg 90 perc alatt repülik körbe újra és újra a földet.

zsido.com

 

Kép forrása: Algemeiner